BABY SWIM - Bazin exclusiv pentru bebeluși și copii 0-3 ani în Cluj-Napoca

BABY SWIM - Bazin exclusiv pentru bebeluși și copii 0-3 ani în Cluj-Napoca

Actualizat la
23.08.2022
24759
Vizualizări
Trimite Mesaj
BABY SWIM Cluj este singurul bazin dedicat în exclusivitate cursurilor de înot pentru bebeluși și copii între 0 și 3 ani, iar tratarea apei nu se face pe bază de clor. Nou-născuții pot înceape activitatea acvatică la domiciliu, la 2-3 săptămâni după vindecarea ombilicului, iar sugarii și copiii mici de la patru luni (la o săptămână dupa vaccinare).

Educația acvatică și consolidarea relațiilor familiale

Înotul pentru bebeluși și copii este o activitate familială prin care, cu ajutorul unui sistem de jocuri, se construiește un program educațional acvatic. Activitățile acvatice familiale se desfășoară săptămânal și au durata de 50-60 de minute. Programele noi se bazează pe cele precedente, existând posibilitatea efectuării a două activități pe săptămână.

Activitățile acvatice încep de fiecare dată cu dușul, urmat de încălzirea cu poezioare pentru copii, masaj pentru bebeluși și gimnastică. După toate acestea, începe activitatea propriu-zisă în grup, cu muzică pe fundal.

La finalul activităților, fiecare familie în parte dispune de un joc liber, individual, deoarece BABY SWIM se ocupă separat și de familii. Activitățile din cadrul BABY SWIM nu se termină într-un mod prestabilit, deoarece fiecare copil are propria sensibilitate față de căldură, are un nivel de concentrare individuală și astfel nu obosește în mod identic de fiecare dată.

Fiecare bebeluș este solicitat în ritmul propriu și numai în conformitate cu metoda recomandată de instructor. Scopul esențial este de a lua parte la un program familial comun și de a crea acea legătură între părinți și copii.

Niciun bebeluș nu va fi scos din mâna părinților deoarece nu este corect ca străinii să intre în armonia părinte-copil!

Un alt element important al acestui program este participarea tăticilor și consolidarea unității dintre cele trei componente ale familiei.

Tratarea apei fără clor

Piscina BABY SWIM dispune de un sistem de recirculare și filtrare al apei care corespunde normelor europene și are următoarele dimensiuni: lungime 8 m, lățime 4 m, adâncime 1,3 m.

Bazinul este accesibil chiar și persoanelor care nu știu să înoate, iar circuitul de filtrare este controlat în mod automat, printr-un panou de comandă care monitorizează timpul de funcționare zilnică a sistemului.

Calitatea apei este asigurată de clorinatorul cu sare care funcționează prin electroliza apei sărate. Acest lucru înseamnă că în apă se introduce sare (NaCl), responsabilă prin conţinutul său chimic de dezinfecția apei, ideal pentru gravide și bebeluși. În bazin, toți bebelușii poartă scutece de înot cu slip dublu strat sau triplu strat peste, cască de baie, ochelari înot (peste doi ani), prosop și șlapi (pentru copii care au învățat să meargă).  Ținuta de interior a părinților trebuie să fie una caracteristică piscinei (șlapi, prosop, articole igienice pentru părinți și bebeluși).

Scopul programelor acvatice pentru bebeluși este de a consolida familia și de a dezvolta armonios relația părinte-copil. Aici bebelușul învață să-și coordoneze mișcările. Totodată, activitățile contribuie la prevenirea, vindecarea sau eliminarea simptomelor în cazul unor boli sau anomalii înnăscute/ genetice, la stimularea din punct de vedere fizic, neuromotor și chiar psiho-social și la pregătirea pentru lecțiile ulterioare de înot.

La Centrul BABY SWIM, veți trăi clipe de bucurie alături de copiii dumneavoastă, într-un spațiu modern și luminos.

BABY SWIMcreat special pentru copilul tău!

Servicii medicale BABY SWIM - Bazin exclusiv pentru bebeluși și copii 0-3 ani în Cluj-Napoca

 • Hidrokinetoterapie - gimnastică acvatică pentru copii
 • Programe de activități acvatice destinate nou-născutului, sugarului și copilului mic
 • Activitatea acvatică cu bebelușii pune în prim plan bebelușul, nu înotul sau învățarea cât mai rapidă a acestuia.
 • Activitatea comună vizează bebelușul, mama și tatăl - buna dispoziție și jocul.
 • La programul de activitate acvatică a bebelușilor poate participa mama sau/și tatăl, dezvoltându-se astfel comunicarea non-verbală părinte-copil.

Înscrie-ți și tu copilașul în programul Baby Swim! Sună la 0745 891 102 sau trimite mesaj la !

Date de contact: PERFECT SWIM SRL

 • Telefon: 0745 891 102
  Fax: Nespecificat
 • Cartier: Mănăștur
 • Orar:
  • Ședințele de înot se fac pe bază de programare telefonică - 0745 891 102
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Site web: http://www.babyswim.ro