Cabinet Dr. Marius Gomboșiu - Stomatologie Generală

Cabinet Dr. Marius Gomboșiu - Stomatologie Generală

Data actualizare Actualizat la
12.06.2024
8986
Vizualizări
Trimite mesaj
Cabinetul de Stomatologie Generală Dr. Marius Gomboșiu îi întâmpină cu căldură și empatie pe pacienții care doresc să apeleze la servicii stomatologice, efectuând controale de rutină și tratamente stomatologice complete pentru orice afecțiune dentară.

Dr. Marius Gomboșiu realizează tratamente endodontice efectuate sub anestezie locală pentru a trata corespunzător durerile dentare și a asigura sănătatea dinților pacienților pe termen îndelungat.
dentist-3528684 1280

De asemenea, oferă servicii de protetică dentară, terapie dentară (obturații) și estetică dentară.

Protetica dentară
presupune înlocuirea dinților lipsă sau reconstrucția arcadelor dentare. 

Dr. Marius Gomboșiu oferă sfaturi și tratamente potrivite fiecărui caz în parte și se îngrijește de starea pacientului pe toată durata tratamentului.

Pentru a veni în ajutorul persoanelor care își doresc o schimbare în felul în care arată aspectul zâmbetului lor, Dr. Marius Gomboșiu le stă la dispoziție cu servicii de estetică dentară.

Astfel, pacienții pot opta pentru fațete și coroane dentare, albire dentară, aparate ortodontice sau implanturi dentare.

A preveni a fost întotdeauna mai ușor decât a trata!


Pentru menținerea unei danturi sănătoase, profilaxia dentară este o metodă de tratament bună și ieftină.

Dr. Gomboșiu recomandă pacienților periajul profesional pentru îndepărtarea plăcii dentare - cu ajutorul instrumentelor mecanice și detartrajul - îndepărtarea tartrului este nedureroasă și se efectuează cam de 2 ori pe an.

În vedere efectuării serviciilor stomatologice din cadrul Cabinetului de Stomatologie Generală Dr. Marius Gomboșiu sunt folosite numai produse profesionale și echipamente performante menite să contribuie atît la efectuarea serviciilor într-un mod rapid și sigur, cât și la starea de bine a pacientului în timpul tratamentului și după acesta.

Pentru ca frica nejustificată de medicul stomatolog să rămână doar o simplă amintire, Dr. Marius Gomboșiu asigură pacienților săi soluții optime pentru afecțiunile dentare de care suferă.

Programează-te acum pentru un consult la Cabinetul de Stomatologie Generală Dr. Marius Gomboșiu!

Servicii medicale Cabinet Dr. Marius Gomboșiu - Stomatologie Generală

 • CONTROL STOMATOLOGIC
 • ENDODONȚIE
 • ESTETICĂ DENTARĂ
 • PROTETICĂ
 • TERAPIE DENTARĂ
 • PROFILAXIE

Date de contact: CMI GOMBOSIU C. MARIUS

 • Telefon: 0744 600 005
  Fax: Nespecificat
 • Cartier: Mănăștur
 • Orar:
  Luni, Marți și Joi15:00 - 21:00
  Vineri09:30 - 15:00
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Site web: