DentoVet - stomatologie veterinară

DentoVet - stomatologie veterinară

Actualizat la
11.08.2022
2344
Vizualizări
Trimite Mesaj
DentoVet este un cabinet de stomatologie veterinară care asigură servicii pentru prietenii necuvântători, la standarde europene. În cadrul acestuia sunteți întâmpinați de o echipă mereu pregătită să intervină și în cazurile mai dificile.

Cabinetul de stomatologie veterinară a luat naștere din dragostea pentru animale și dorința de a avea grijă de sănătatea acestora. DentoVet funcționează conform normelor de igienă și profilaxie a bolilor contagioase și își desfășoară activitatea, în siguranță, cu ajutorul aparaturii moderne din dotare.

În manoperele realizate sunt utilizate laserul, piezotomul, întreg instrumentarul fiind constant sterilizat. Gama de servicii de stomatologie veterinară include: consultație, endodonție, manopere cu laser, protetică, parodontologie, odontologie, profilaxie, chirurgie dentară, chirurgie BMF, stomatologie pediatrică, control oncologic, interpretare imagistică.

Seria de servicii oferită în cadrul DentoVet are rolul de a rezolva orice scenariu din sfera buco-maxilo-facială. Mai mult, echipa cabinetului promite să aibă o grijă deosebită față de fiecare animăluț care le trecere pragul și să îi redea starea de bine, pentru a vă bucura de timpul petrecut împreună.
 

Date de contact: DENTOVET

 • Telefon: 0740 149 815
  Fax: Nespecificat
 • Cartier: Mărăști
 • Orar: Luni - Vineri: 9:00 - 20:00
  Sâmbătă: 9:00 - 17:00

  Facebook: https://www.facebook.com/dentovet.ro/
  Instagram: https://www.instagram.com/dentovet.ro/
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Site web: https://dentovet.ro/