ZEM Center - Centru de terapii complementare

ZEM Center - Centru de terapii complementare

Actualizat la
22.01.2019
1692
Vizualizări
Telefoane
 • Telefon:
  0755 777 011
Trimite Mesaj
Alege Bowen sau alte terapii complementare la același centru
GĂSEȘTE-ȚI ECHILIBRUL CU ZEM!

ZEM Center funcționează din 2016, sub formula unui centru de terapii complementare gravitând în jurul terapiei Bowen, dar aducând sub același acoperiș mai multe tipuri de terapii.

Ce facem la ZEM Center?  

Îți propunem o abordare diferită a problemelor de sănătate minore sau majore: terapii complementare pentru tratarea afecțiunilor cronice și acute ale bebelușilor, copiilor, gravidelor, adulților activi și seniorilor; de asemenea, întărim imunitatea și facem prevenție.

Suntem un centru de Bowen și încă mai mult decat atât! Lucrăm cu cei mai buni terapeuți și îți oferim alternativ sau împreună cu Bowen: Kinetoterapie – pentru probleme legate de oase și mușchi; Psihoterapie – pentru probleme emoționale; Naturopatie-Iridologie – pentru orice probleme legate de funcționarea organelor interne, de nivelul energiei tale vitale în general.

Pentru frumusețea ta exterioară și interioară, dar și pentru înlăturarea problemelor coloanei, îți aplicăm un masaj special, cu uleiuri esențiale de la Young Living, “Raindrop”.

Presupunând că nimic din toate astea nu te ajută, suntem lângă tine mai departe, facilitându-ți consultații la colaboratorii noștri: dr. Homeopat, dr. Nutriționist, dr. specializat pe Biorezonanță. Suntem lângă tine pas cu pas, nu te abandonăm până nu îți regăsești starea de sănătate, de bine, de echilibru – asta este ceea ce diferențiază ZEM Center față de alți terapeuți individuali sau grupați care oferă Bowen sau alte terapii complementare în Cluj!

Avem o prezență activă și în educație, cu stagiile de pregătire pentru un stil de viață sănătos, dedicate copiilor – unice în Cluj! Stagiile ZEM KIDS au scopul de a-i ajuta pe cei mici să ajungă adulți sănătoși! Stagiile includ 2 tipuri de evenimente: atelierele „Nicio săptămână fără o zi de viață sănătoasă la ZEM KIDS” dedicate copiilor de 5+ și grupurile de „Educație emoțională” dedicate copiilor de 4-6 ani și 7-9 ani. Stagiile ZEM KIDS sunt susținute de experți în domeniile lor: psihoterapeuți, medici, nutriționiști, consilieri în psihologia sănătății etc. și sunt anunțate pe pagina facebook.com/ZemCenter la secțiunea „Evenimente”.

Abonamentele de terapie de 5, 10 și 15 ședințe, dar și pachetele de terapii cu preț special sunt ajutorul nostru pentru tine!

Ședințele de terapie sunt efectuate la sediul ZEM Center, str. Constantin Brâncuși, nr. 53, Cluj-Napoca.

Beneficii pentru tine:

Grație terapiilor oferite de ZEM Center puteți avea o grijă facilă și constantă pentru propria sănătate, printr-o abordare holistică și fără efecte secundare, într-o locație la îndemână; vorbim despre reechilibrarea fizică și emoțională; detoxifierea și întărirea corpului și întârzierea îmbătrânirii. Spre exemplu, o persoană tratată cu terapia Bowen este 100% mai relaxată, echilibrată și sănătoasă decât dacă este “tratată” cu o oră la gym, un masaj simplu sau cu medicamente. Terapia Bowen NU are efecte secundare, iar eficacitatea ei este menționată de Academia Bowen Australia, care instruiește și acreditează terapeuții la nivel mondial, în tratarea:

 • Problemelor scheleto-musculare și articulare (dureri de spate, spondiloză, sciatică, probleme ale genunchilor și gleznelor, restricții de mișcare a gâtului/umerilor, boli profesionale, accidentări etc.)
 • Stresului și oboselii cronice
 • Durerilor de cap acute și cronice (migrene)
 • Afecțiunilor organelor interne (rinichi, ficat, vezică biliară, stomac și intestine, colon etc.)
 • Bolilor autoimune
 • Afecțiunilor respiratorii, bronșite
 • Alergiilor, rinitelor, astmului
 • Dezechilibrelor hormonale și emoționale
 • Infertilității, chisturilor ovariene, fibroamelor
 • Sechelelor de după accidente vasculare
 • Afecțiunilor neurologice (AVC, Parkinson, sindrom Down, autism, scleroză multiplă)
 • Dereglărilor sistemului endocrin (tiroida) și … multor altor afecțiuni

Tratarea problemelor de sănătate prin terapii complementare se face de mii de ani (acupunctura, reflexoterapie ș.a.). Terapia Bowen a pornit în anii 1950 din Australia, acolo unde există astăzi Academia Bowen Australia, cea care instruiește și acreditează terapeuții din toata lumea. Terapia Bowen este o terapie procedurată, cu alte cuvinte, se știe clar pentru fiecare afecțiune ce tip de procedură se aplică. Fără efecte secundare și cu rezultate foarte bune! În unele state, terapia Bowen este decontată prin sistemul național de asigurări de sănătate... sperăm că se va ajunge la asta și în România!

Terapii oferite de ZEM Center:

Terapia Bowen
Kinetoterapie
Naturopatie-Iridologie
Psihoterapie
ZEM KIDS - Consiliere psihologică și terapie prin joc
ZEM KIDS -Meditații de educație emoțională
grup de min 3–max 6 copii
Masaj RAINDROP cu uleiuri esențiale Young Living

Te așteptăm la ZEM Center pe strada C. Brâncuși, nr. 53 din Cluj-Napoca pentru a încerca și tu terapia Bowen și alte terapii complementare. Prețurile le găsești aici

TESTIMONIALE și CAZURI TRATATE LA ZEM CENTER
                                                                                                               

Echipa Zem Center
 
 
Alexandra-Chira-medicinaCristiana-Pruneanalexandra george
ALEXANDRA CHIRA
Terapeut Bowen
CRISTIANA PRUNEAN
Terapeut Bowen și kinetoterapeut
ALEXANDRA GEORGE
Naturopat-iridolog, colaborator
Cristina Bojan 2 oklia valendorfean Alexandra-Jarda
CRISTINA BOJAN
Terapeut Bowen nivel Master și profesor
LIA VALENDORFEAN
Fondator și manager
ALEXANDRA JARDA
Psihoterapeut, colaborator


Servicii medicale ZEM Center - Centru de terapii complementare

Terapia BowenKinetoterapiePsihoterapieNaturopatie și IridologieMasaj Raindrop

Date de contact: HENGRIS SRL

 • Telefon: 0755 777 011
  Fax: Nespecificat
 • Cartier: Semicentral/Gheorgheni
 • Orar: Luni – Vineri:  9:00 – 13:00 și 16:00 - 20:00
  Sâmbătă: ÎNCHIS
  Duminică: ÎNCHIS

 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: https://www.zemcenter.ro/
 • Adresa:
  • Str. Constantin Brâncuși, Nr. 53, Cluj-Napoca