ZEM Center - Centru de terapii complementare

ZEM Center - Centru de terapii complementare

Actualizat la
22.01.2019
2835
Vizualizări
Telefoane
 • Telefon:
  0755 777 011
Trimite Mesaj
Alege terapia Bowen sau alte terapii complementare la același centru
GĂSEȘTE-ȚI ECHILIBRUL CU ZEM!

Sunt Lia Valendorfean, am competențe în jurnalism, comunicare & PR, management de proiect și ajut clujencele să aibă grijă de familia lor (și) prin terapiile complementare, la centrul pe care l-am fondat împreună cu familia mea, ZEM Center! În timpul liber ajut voluntar mămicile antreprenor din Cluj pe partea de comunicare și presă.

Misiunea pe care mi-am asumat-o la ZEM Center este să reușesc să includ terapiile complementare în viață/obiceiurile/rutina clujenilor, prin prestarea de servicii de terapii diferite + educație pentru copii pe "stil de viață sănătos".

Avem 4 terapii pentru bebeluși, copii și adulți: Bowen, Kinetoterapie, Psihoterapie, Naturopatie-Iridologie; avem un super masaj Raindrop destinat îngrijirii coloanei vertebrale (efectuat cu 9 uleiuri esențiale diferite, de la Young Living) și programul ZEM KIDS - un altfel de After School pentru copii între 6-12 ani. Avem pachete premium cu mixuri de terapii:
„ReSet Silueta & Frumusețe” – slăbire, detox și stil de viață sănătos cu Bowen + Naturopatie-Iridologie + Masaj Raindrop; „ReSet Sănătate” – reechilibrare fizică și emoțională cu Bowen + Psihoterapie + Naturopatie-Iridologie; „ReSet Emoții în familie/cuplu” – psihoterapie sistemică de cuplu și familie cu terapia Bowen + Psihoterapie; „Anti-stres” – relaxare profundă și înlăturarea anxietății și depresiei cu terapia Bowen + Psihoterapie; Abonament Bowen de Familie: abonament de 15 ședințe, transferabile între membri aceleiași familii + 1 ședința gratis pentru un adult sau copil, la alegere!

Toate terapiile pot fi cumpărate și sub formă de Voucher-Cadou, de oferit cuiva drag. Cred că singurul criteriu de alegere al unui terapeut ar trebui să fie profesionalismul său și rezultatele obținute (nu deplasarea la domiciliu, nu prețul mic). Vă aștept la ZEM Center, pe str. Brâncuși 53, să ne cunoaștem și să vă ofer un masaj reflexogen gratuit pe aleea terapeutică instalată în curte, pe perioada verii :) Sănătate multă tuturor! Prețurile le găsești aici

TESTIMONIALE și CAZURI TRATATE LA ZEM CENTER
                                                                                                               

Echipa Zem Center
 
 
Alexandra-Chira-medicinaCristiana-Pruneanalexandra george
ALEXANDRA CHIRA
Terapeut Bowen
CRISTIANA PRUNEAN
Terapeut Bowen și kinetoterapeut
ALEXANDRA GEORGE
Naturopat-iridolog, colaborator
Cristina Bojan 2 oklia-zemAlexandra-Jarda
CRISTINA BOJAN
Terapeut Bowen nivel Master și profesor
LIA VALENDORFEAN
Fondator și manager
ALEXANDRA JARDA
Psihoterapeut, colaborator


Servicii medicale ZEM Center - Centru de terapii complementare

Terapia BowenKinetoterapiePsihoterapieNaturopatie și IridologieMasaj Raindrop

Date de contact: HENGRIS SRL

 • Telefon: 0755 777 011
  Fax: Nespecificat
 • Cartier: Semicentral/Gheorgheni
 • Orar: Luni – Vineri:  9:00 – 13:00 și 16:00 - 20:00
  Sâmbătă: ÎNCHIS
  Duminică: ÎNCHIS

 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: https://www.zemcenter.ro/
 • Adresa:
  • Str. Constantin Brâncuși, Nr. 53, Cluj-Napoca